Werkwijze 

Afspraak

Het is altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bespreken we de wensen en mogelijkheden door. Hierbij geef ik een uitleg over mijn werkwijze en de tarieven die hieraan gekoppeld zijn. De koffie en thee - met wat lekkers - staat voor jullie klaar.

Fotograferen 

  • Tijdens de shoot nemen we de tijd om mooie foto’s te maken.
  • Het is mogelijk om foto’s op locatie te maken of in mijn mobiele studio. Tijdens de shoot laat ik je geregeld mee kijken met de foto’s die zijn gemaakt, zodat je hier een indruk van krijgt.
  • Ook neem ik professionele belichtingsapparatuur mee, zodat de foto’s mooi uitgelicht kunnen worden. Hierbij zijn we niet afhankelijk van het weer.
  • Bij grote opdrachten neem ik mogelijk een assistent fotograaf mee, die mee fotografeert en mij assisteert bij de belichting.
 

Bewerken

Na de shoot is het mogelijk om gezamenlijk de foto’s te selecteren. De geselecteerde foto’s worden vervolgens professioneel nabewerkt in Photoshop.

Opleveren

De foto’s worden zowel in kleur als zwart/wit aangeleverd in hoge resolutie en toegestuurd via WeTransfer. Je ontvangt dan een downloadlink per mail, waarmee je de fotobestanden kan downloaden op de computer.


Raak het nooit meer kwijt
Fotografie is een moment opname, ik leg het moment vast! Wil je trouwfoto's, bedrijfsfoto's, foto's van de familie of misschien van jezelf? Ik denk graag met je mee. Geen vraag is me te gek, dus bekijk mijn portfolio, neem contact op of maak een offerte. Drinken we binnenkort een kopje koffie om te bespreken wat we voor jou gaan fotograferen?