You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Book Online

* Please Fill Required Fields *
BLOG

Next level

Blog / No Comment / 20 July 2017

De eerste stappen naar het opzetten van een eigen zaak zijn gezet. Spannend, maar ik heb er ook veel zin in en kijk er enorm naar uit! Vanaf 1 januari 2018 zal ik onder de naam B-Visuals werkzaam zijn als zelfstandig fotograaf. Mijn dienstverband bij KTF stopt eind december.

Ik heb ongeveer 8 jaar bij KTF gewerkt, waar ik ontzettend veel heb geleerd over fotografie. Ik heb tijdens deze periode veel ervaring opgedaan en ik merk dat ik toe ben aan de volgende stap in mijn ontwikkeling.

Ook naast mijn werk bij KTF ben ik actief als fotograaf. Ik maak veel vrij werk om mijn portfolio uit te breiden. Bij KTF fotograferen we vaak op bruiloften. KTF en B-Visuals blijven de trouwerijen samen doen. Dit bevalt heel goed en we zijn in de loop der jaren goed op elkaar ingespeeld.

Ik vind het ook erg leuk om mijn creativiteit kwijt te kunnen door modellen te fotograferen. Spelen met de omgeving, kleding, houdingen en lichtinval maakt het werken met modellen voor mij afwisselend en uitdagend.

Deze website geeft een indruk van mijn stijl van fotograferen. Mijn portfolio is verdeeld in een aantal categorieën. Wat mij betreft komen daar nog veel meer categorieën bij! Dus hou de website in de gaten: more coming soon!

Vanaf 2018 ben ik te boeken als fotograaf. Mocht je interesse hebben, bel/mail/whatsapp me gerust. De koffie/thee of warme chocolademelk staat klaar!

 

Leave a reply