You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Book Online

* Please Fill Required Fields *
BLOG

About me

B-visuals richt zich op fotografie. Hierbij valt te denken aan bruidsfotografie, (familie)portretten, fashion shoots, bedrijfsfotografie, zwangerschap shoots en new born shoots. B-visuals is een jong bedrijf dat in 2018 van start is gegaan. Na jaren in dienst te zijn geweest bij een fotograaf, was uiteindelijk het moment gekomen om de stap te nemen om voor mezelf te beginnen.
In mijn vrije tijd ga ik ook vaak op pad met mijn camera om foto’s te maken. Als fotograaf ben ik altijd scherp op wat er om me heen gebeurt. Door gebruik te maken van wat er in de omgeving voor handen is, maakt dat elke foto anders en vernieuwend is, maar ook een eigen verhaal vertelt. Mijn doel is dat mensen door de foto’s die ik maak weer even worden meegenomen naar dat ene moment. Herinneringen, geuren, muziek, mensen, geluiden, alles komt weer terug bij het zien van die ene foto.
Naast fotograferen hou ik van reizen om zoveel mogelijk van de wereld te zien, motorrijden, thee met veel suiker, Maltesers, Koreaanse popmuziek, fashion en tiramisu.